Web Analytics Made Easy - Statcounter


یک هنرمند فعال در زمینه پته دوزی گفت: مسافران نوروزی از پته های کوچک که قیمت مناسب دارند استقبال می کنند.

پروین عباس شیرازی در گفتگو با امتداد نیوز گفت: شهری چون کرمان، گردشگرپذیر است؛  از این رو بازارچه های نوروزی در این شهر از رونق و فروش خوبی برخوردارند. اما مسافران، بیشتر از کارهای کوچک چون بته جقه و رومیزی که کم کارتر هستند و قیمنت مناسب تری دارند استقبال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او پته دوزی را یکی از سوزن دوری های رایج در کرمان دانست و افزود: در پته دوزی از نقش های سنتی چون بته جقه، سروچه، گل بادامی، ترنج، گل های اسلیمی و نقوش حیوانی استفاده می شود و پته با کیفیت، پته ای است که دوخت رو و پشت آن، تقریبا یکی باشد و در دوخت از رنگ های اصلی یعنی سبز یشمی، پسته ای، زرد یا نارنجی، لاکی، قرمز، آبی کم رنگ و سورمه ای در آن اسنفاده شود.

عباس شیرازی در پاسخ به این که مخاطبان کدام طرح و رنگ پته را بیشتر می پسندند گفت: خود کرمانی ها برای جهیزیه و خانه خود، انواع پته را سفارش می دهند از روتختی و رومیزی گرفته تا بقچه و سجاده اما مسافران از کارهای کوچک که فیمت مناسب تری دارند، بیشتر استقبال می کنند. اما رنگ زمینه سفید و قرمز بیشتر از رنگ های دیگر مورد توجه قرار می گیرد.

این هنرمند فعال در زمینه پته دوزی، برگزاری بازارچه ها و نمایشگاه های صنایع دستی را گامی مثبت در راستای معرفی هنرمندان و حمایت از آنان دانست و افزود: امید که این رویدادهاتکرار شود چراکه در معرفی صنایع دستی موثر است اما کاش تبلیغات بیشتری برای ان وجود داشته باشد.

true برچسب ها : بازارچه های نوروزی صنایع دستی کرمان true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بازارچه های نوروزی صنایع دستی کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از ثبت سفارش فروش محصولات صنایع‌دستی استان به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریالی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمدهادی طهرانی  اظهار داشت: در نمایشگاه بین المللی تهران بالغ بر پنج نشست با روسای اتاق های مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان، امارات متحده‌عربی، ترکمنستان، عمان و قطر در حوزه صنایع‌دستی برگزار شد که نتایج بسیار خوبی داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: این سلسله نشست ها منجر به ثبت سفارش خرید در حوزه محصولات سوزن‌دوزی استان با صاحبان گالری های ایرانی و خارجی از جمله دبی، کانادا، قطر و... به ارزش تقریبی 180 میلیارد ریال براساس اظهار نمایندگان بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: سفارش تهیه تعداد 1600 محصول صنایع‌دستی در حوزه نقش برجسته تلفیقی با سوزن‌دوزی به ارزش تقریبی 20 میلیارد ریال نیز در این نمایشگاه به ثبت رسید.

طهرانی گفت: بالغ بر 120 سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی,، مقامات مسئول، فعالان حوزه اشتغال زنان و... از غرفه استان بازدید کردند.

وی تصریح کرد: فرصت ها و بسته های ارائه شده مربوط به گردشگری تفریحی، اقامتی، تفریحات آبی، سلامت، تاریخی، گردشگری ورزشی و طبیعت گردی و صنایع دستی نیز در این نمایشگاه ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و عکس جاذبه‌های شیراز در سئول
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو