Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ غلامرضا فرخی ضمن اعلام این خبر افزود: پته‌های به نمایش گذاشته از دوران صفوی تا معاصر توسط هنرمندان کرمانی و ایران این صنایع دستی ارزشمند تولید شده است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را سنجش و بررسی نوع دوخت، نقش‌های به کار رفته و مرغوبیت پته‌های قدیم با جدید و همچنین پژوهشی بر نمونه آثار گذشتگان و هنرمندان امروز برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: پته دوزی یکی از زیباترین و قدیمی‌ترین سوزن دوزی‌های سنتی ایران است که در تاریخ کرمان ریشه عمیقی دارد و در حال حاضر بیش از 50 هزار هنرمند پته دوز در استان کرمان مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به آغاز احیای نقوش و دوخت پته آستانه شاه نعمت الله ولی ماهان در این نمایشگاه تاکید کرد: این کار توسط دوزندگانی از استان‌های کرمان و تهران و با استفاده از نخ های کشمیری در حال انجام است.

فرخی تصریح کرد: در محل برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی پته دوزی کرمان پته‌های خام نیز عرضه می‌شود و علاقمندان به دوخت هنر پته دوزی می‌توانند لوازم و ابزار کار را نیز از محل این نمایشگاه تهیه کنند.

وی افزود: در آیین افتتاحیه نخستین نمایشگاه تخصصی پته‌دوزی کرمان، توسط معاون صنایع دستی کشور از تعدادی از استادان هنر پته دوزی کرمان و ایران تقدیر شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان ایران صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری استان کرمان معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دیدار از نخستین نمایشگاه ملی قرآن در افغانستان اظهار داشت حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل در بازدید از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، با اشاره بر اشتراکات زبانی، تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، نژادی و زبانی بین ایران و افغانستان تصریح کرد، در این نمایشگاه یکی از بارزترین نقاط اشتراک دو کشور که قرآن کریم است، به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: حضور پررنگ گروه‌های قرآنی و قاریان ایرانی در این نمایشگاه که جلوه دیگری از نزدیکی بیش از پیش ایران و افغانستان را به نمایش گذاشت، نویدبخش شروع تازه‌ای از وزش نسیم روح‌بخش قرآن در دوره حاکمیت جدید، به عنوان ریسمان مستحکم الهی بین دو کشور ایران و افغانستان خواهد بود.

حسینی ادامه داد: این امیدواری اکنون به‌وجود آمده که نمایشگاه قرآن شروعی پربرکت برای استمرار نمایشگاه‌های دیگر در ولایات مختلف افغانستان باشد.

افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیمگشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان

نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، عصر چهارشنبه(12 اردیبهشت 1403) با حضور فرهنگیان، اساتید حوزه و دانشگاه و شماری از مقام‌های حکومتی در کابل گشایش یافت.

این نمایشگاه با شعار «جامعه افغانی، تربیت قرآنی» به مدت هفت روز از ساعت 10 صبح الی 4 بعدازظهر آغاز به کار کرده است. در این نمایشگاه 25 غرفه قرآن کریم و آثار مرتبط با آن به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • نمایش اشیای تاریخی ارزشمند کرمان در باغ موزه هرندی
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • تسلیحات اهدایی ناتو به اوکراین، سر از نمایشگاه مسکو درآورد+ عکس
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • با عشق به ایران در ارمنستان