Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، کاظم حسین زاده، سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، گفت: در روز‌های شیوع ویروس کرونا، تولیدات صنایع دستی هنرمندان و صنعتگران این استان افزایش داشته است.

او با بیان اینکه در استان کرمان بیشتر کارگاه‌های صنایع دستی به صورت خانگی فعال هستند، افزود: در ایام شیوع ویروس کرونا، هنرمندان و صنعتگران و حتی بسیاری از کرمانی‌ها در اوقات فراغت و بیکاریشان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی که وزارت بهداشت و وزارت میراث فرهنگی اعلام کرده است به تولید انواع مختلف صنایع دستی می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده با اشاره به اینکه رشد تولیدات صنایع دستی استان کرمان بر اساس برآورد فعالان حوزه صنایع دستی اعلام شده است، تصریح کرد: باتوجه به اینکه ماهیت صنایع دستی استان کرمان بیشتر بافندگی و یا دوزندگی است؛ بنابراین بیشترین افزایش تولید در رشته‌های پته دوزی، حصیر بافی، سیس بافی، گلیم بافی، سوزن دوزی بلوچ و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی است.

او با بیان اینکه متاسفانه ویروس کرونا سبب تعطیلی کسب و کار‌های مرتبط با صنایع دستی و همچنین ضرر مالی شده است، بیان کرد: بهترین فصل فروش صنایع دستی در ماه‌های اسفند و فروردین هر سال است که با توجه به شرایط به وجود آمده و تاثیرگذاری شیوع ویروس کرونا، این ظرفیت از دست رفت و فروشگاه‌های صنایع دستی دچار ضرر مالی زیادی شده اند.

سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان به رشته‌های صنایع دستی هر منطقه از استان کرمان اشاره و بیان کرد: در مناطق جنوبی رشته‌های خوس دوزی، گلابتون دوزی و حصیربافی، در مرکز استان، پته دوزی، صنایع دستی چوبی، چرمی و فلزی، در شهر‌های شمالی و غربی گلیم بافی، پته دوزی و صنایع دستی سنگی و در شرق استان نیز حصیربافی، سیس بافی، پته دوزی و سوزن دوزی وجود دارد که هنرمندان در این رشته‌های فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی کرونا ویروس صنایع دستی استان کرمان ویروس کرونا پته دوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان

ایسنا/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: خسارت ناشی از سیل، تگرگ و طوفان ناشی از سامانه بارشی نیمه دوم فروردین ماه به بخش کشاورزی ۱۱۶۰ میلیارد تومان است.

دکتر احمد احمدپور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به خسارات ناشی از سامانه بارشی نیمه دوم فروردین ماه به بخش کشاورزی و عشایری جنوب کرمان، افزود: به بخش کشاورزی جنوب کرمان بیش از ۱۱۶۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده که عمده این خسارات در تولیدات کشاورزی از جمله گندم و گوجه فرنگی است.

وی خسارت به بخش تولیدات گیاهی را شامل اراضی آبی، باغی و گلخانه‌ها دانست و گفت: خسارت به بخش تولیدات دامی شامل دام سبک و سنگین بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با اشاره به خسارت به بخش آب و خاک، افزود: در اثر سیلاب‌ها به دیوارهای حفاظتی مزارع، کانال‌های خاکی و لوله‌های انتقال آب خسارت وارد شده است.

احمدپور خسارت ناشی از بارش‌های نیمه دوم فروردین ماه را در امور عشایری بیش از ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: به ۱۲ حلقه چاه، ۱۰ رشته قنات، پنج دهنه چشمه، ۲۴۰۰ کیلومتر ایل‌راه، ۳۳۱ رأس دام سبک و ۴۰ جایگاه دام خسارت وارد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان خسارات اعلام شده را طبق نظرات کارشناسان بخش کشاورزی و عشایری دانست که به دستگاه ذیربط برای هرگونه تصمیم گیری ارسال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد